Monday, September 15, 2014

SantoFest


A név nekünk sem mondott semmit... Most sem! De amikor tegnap este lementünk a partra, hogy kedvenc parti éttermünkben vacsorázzunk, kicsit meglepődtünk: este 8-kor, az itteni szokásoktól teljesen eltérően, az út szélén ott strázsáltak a parkolóőrök és bizony minden arra tévedőtől beszedték a parkolási sarcot. Az is furcsa volt, hogy az (itt) késő esti órához képest igen nagy tömeg zsongott a parton és valahonnan üvöltött a kemény rock. Ez utóbbi persze nem volt rossz! Hamar világossá vált: itt motoros és veteránautós fesztivál van, koncerttel, autó és motor bemutatóval, feketénél világosabb színben pedig csak a parkolóőrök pompáztak!


Vacsoránk elköltése után, ha már itt vagyunk, csak megnézzük magunknak ezt a motoros fesztivált! – gondoltuk és így is cselekedtünk. A tömeg létszámával ellentétben a zene hangereje jottányit sem csökkent az eltelt 1 óra alatt. De a jó hangulat még így is érezhető volt!

Sajnos a veterán autók egy részét elvitték miközben mi vacsoráztunk, így csak egy-kettőt tudtunk elkapni.



Az este végén, az ott maradt motorok a bejáratnál gyülekeztek és pár perces hangos túráztatás után elviharzottak egy tiszteletkörre! 



No comments:

Post a Comment