Sunday, December 28, 2014

Fiú vagy lány?

Bár nem sok tipp érkezett Ni Putu / I Gede témában, azért eláruljuk a megfejtést. (Nyertest nem sorsolunk...)

Tehát Pocak fiú vagy lány - ez a nagy kérdés! Azt is kérdezhetnénk: pria atau wanita? Csak hogy ebbéli bahasa tudásunkat is csillogtassuk. Tulajdonképpen teljesen mindegy, tényleg az a lényeg, hogy úgy fejlődjön, ahogy kell neki és a leltár szerinti kötelező számú elemei (karok, lábak, ujjak, szemek stb.) meg- és a megfelelő helyükön legyenek. Egyikünk sem gondolkodott olyasmin, hogy hűűű én fiút/lányt szeretnék, tényleg, és szerencsére Marci sem a középkorból jött, hogy elvárás lett volna a részéről, hogy „fiút szüljek” neki. Mi a helyzet a megérzéseimmel? Azok nagyjából hétről-hétre változtak, ebből a szempontból totál megbízhatatlannak bizonyultak. Szerencsére a pocak alakjából következtetni a Pocak nemére errefelé nem dívik, így ezektől a traumatikus beszélgetésektől is megkíméltük magunkat.

Még a 18. heti vizsgálatok közben mondta  Dr Hariyasa, hogy na, akkor nézzük meg kivel állunk szemben, ki rejtőzködik a pocakban. Előtte már túl voltunk a kötelező fej és combcsont méricskélésen, láttuk az arcát és a pocakját, hallgattunk szívdobogást, láttuk az egyik szemét – a másikat pont akkor takarta el a karjával a kis szégyenlős, megszámoltuk az egyik kezének ujjait – a másik keze éppen ökölbe szorítva a szája előtt volt és szopizta a hüvelykujját. Nagyon izgultunk! Éééééééés azt láttuk, hogy nem láttunk semmit, vagyis kisleány a pocaklakó!


Eltelt hét hét az előző vizsgálat óta, a lelkes követőink tudják, hogy a 24. heti szeánszról írtunk egy korábbi blogban. Meg is érkezett az eredménye a cukormérésnek, így a 25. héten mehettünk újra Dr. Hariyasahoz megtudni az eredményt és újra bekukucskálni Pocakhoz. Mi már nagyon vártuk az újabb találkozót, pláne, hogy az eltelt hét hét alatt megéreztem, hogy mozog (a 19. héten), sokszor már Marci is érzi. Sőt, azóta egyre többet fészkelődik és izeg-mozog, néha bulizik és néha rugdosással fejezi ki nemtetszését, ha pl. alvás közben túl gyorsan fordulok jobb oldalamról bal oldalra, ezzel őt is "átzuttyantva" egyik oldalról a másikra (ilyen eddig kétszer fordult elő).

Kérdezte Dr Hariyasa, hogy akkor megnézzük-e fiú vagy lány. Mondtuk, hogy hát a múltkor mondta, hogy kislány, de azért jó lenne egy megerősítés, mégiscsak eltelt közben kis idő, biztos jobban látszik. Megint végignéztük a fejet, arcot, pocakot (az övét), combcsontot mértük, stb. Aztán a doki valamit nagyon nézett a monitoron, hátradőlt a székében és csak annyit mondott „Ooooh, I am sorry, but baby is a BOY”!!!! És akkor már mi is láttuk azt az egyértelmű alakot, ami minden kétséget kizáróan mutatja, hogy első utódunk KISFIÚ! Akkorát nevettünk mindketten és még utána jó párszor ezen. A kis szégyenlős nem csak az egyik szemét és a fél arcát nem mutatta meg a 18. héten, hanem azt sem, hogy ő kisfiú. Ilyen kis csibész Pocakunk van nekünk!


No comments:

Post a Comment