Friday, December 26, 2014

Karácsony Sanurban

A december 24-e este kicsit kaotikusra sikerült, messze nem egy klasszikus szenteste kerekedett belőle. Lehet, hogy azért nem érezzük azt az igazi karácsonyi hangulatot, mert 24-én reggel fél 10-kor már 39 C fok volt...? Gyuláékat meghívták vacsizni, mi sokat ettünk ebédre és estére megfájdult a hasam is, így csak gyorsan megmelegítettem az előző esti bolognai spagettit (nem egy tipikus karácsonyi vacsora), utána ettünk kis balinéz édességet, amit nap közben a piacon vettünk és hamar mentem aludni.

De 25-én reggel az ebédlőasztal tele volt apró figyelmességekkel, ajándékokkal, amit sok-sok kicsi angyalka készített oda. Ajándékok szépen csomagolva, búvár alakú kártyákkal, szaloncukor mindenkinek a helyén.


A mi csomagunkban volt egy pici babazokni, nagyon vicces, ez az első ruha, amit Pocak kapott és kaptunk még egy pingvin alakú orrszívót is, ami nagyon praktikus lesz, mert szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy majd kelleni fog.Azért együtt is volt karácsonyi vacsoránk, csak december 25-én...

A tengerparton is sok-sok érdekességet láttunk. Például 25-én majdnem mindenki, balinéz és külföldi Merry Christmas-szal vagy Selamat Hari Natal-lal köszöntötte a másikat. Találtunk pár hagyományosabb és még több rendhagyó karácsonyfát a parton.
Ez a karácsony így telt...

No comments:

Post a Comment