Monday, May 11, 2015

Egy nehéz nap éjszakája

Fáradt vagyok. Aludni kellene! De nem tudok. Túl sok minden történt ma, amit fel kell dolgozni ahhoz, hogy most aludni tudjak. Pedig ki tudja mikor fogok legközelebb 8 órát aludni egyhuzamban. Nem érzem a lábaim. Milyen selymes bőre volt! De jó, hogy odahozták egy puszira. Vajon most mit csinálhat? Valószínűleg alszik a csecsemős szobában. Mennyi az idő? 8 óra. Hát, végül császár lett. Nem baj, jól vagyunk mindketten, az a lényeg.

Aludni kellene, fáradt vagyok. Érzem is és tudom is. Valószínűleg pörget az adrenalin. Még mindig nem érzem a lábaim. Hallgassunk egy kis zenét, az talán segít elaludni. Hol a telefonom? Benne a fülhallgató? Marci itt hagyta mellettem a kis asztalon. Megvan! Hóóó, sms jött: barátok írtak. De aranyosak, jól esik, hogy üzentek. Mennyi az idő? Mindjárt 10 óra. Marci vajon mit csinál? Küldök neki egy sms-t. Most már tényleg tessék aludni...

Mindjárt éjfél. Mintha kicsit szundítottam volna. Még egy sms. De kedvesek! Marci nem válaszolt, valószínűleg elaludt. Neki is fárasztó volt ez a nap. Meleg van. Éhes is vagyok egy kicsit. A nővér azt mondta, hogy pár szem kekszet ehetek. Egyet eszem. Inni is szabad, ott a szívószál a pohárban. Ha leejtem, cseszhetem, mert nem kelhetek fel... Hosszú nap volt ez. Még mindig nem érzem a lábaim. 

Azt hiszem elszenderedtem kicsit. Mennyi az idő? Negyed 3. A jobb lábam ujjait már tudom mozgatni. A bal? Azt még nem. Jó, hogy reggel ettem azt a kis kakaós csigát, különben most még éhesebb lennék. Már nincs a pocakban Pocak. Külön koszon vagyunk, ahogy a vérvételes néni mondta. 17:26 - emlékszem amikor mondták, onnan tudtam, hogy kint van. Lepisilte Nega doktornőt! Csak utána sírt fel. Mekkora hangja volt. Hallgatok még egy kis zenét, az az előbb is segített... 

Még egy kicsit aludj! Reggel 6-kor jön a nővér. Fel kell majd kelni és eljutni a fürdőszobáig. Meglátjuk. A hasam még nem fáj. Pedig mondta a nővér, hogy ahogy múlik a fájdalomcsillapító hatása, úgy fogom egyre jobban érezni. Viszont a lábaimat már tudom mozgatni! Hol a víz? Vajon mikor hozzák ide Pocakot (aki már nem Pocak)? Remélem minél előbb! Vajon Marci mikor jön be hozzánk? De jó lesz, amikor már ő is itt lesz. Család lettünk!


No comments:

Post a Comment